Omdat de stroopwafels weer een opleving hebben gekregen dankzij de Jumbo of Super wafel die op locatie vers wordt gebakken, is ook de vraag naar uitkoop sterk gestegen. En omdat de basis van uitkoop razend populair aan het worden is, wordt dit ook van harte aanbevolen.
Uitkoop houdt in dat u als bedrijf uw wensen van te voren kenbaar maakt, zodat wij samen met u een pakket kunnen samenstellen, met de door u gewenste aantallen, die wij dan ter plaatse komen bakken en serveren.

Wat voor bedrijf het ook betreft, niets is onmogelijk. Of het nu gaat om een autobedrijf dat een open dag houdt of een fietsenmaker die een nieuw model wil showen, een keukenspecialist, een doe het zelf zaak een dorpsfeest  of een Bruiloftsfeest  u kunt het zo gek niet verzinnen, als u als bedrijf, vereniging of privé iets bijzonders wilt betekenen voor uw klanten, kennissen of vrienden  dan bent u bij ons op het juiste adres.

De prijzen worden met u van te voren afgesproken zodat u op voorhand weet wat het u gaat kosten.
De kosten worden als volgt berekend:

  • Het aantal wafels dat u wilt normaal of Jumbo wafels
  • Het aantal kilometers dat gereden moeten worden

De prijzen die wij hiervoor berekenen geven wij u graag mondeling door, omdat wij u graag persoonlijk te woord willen staan om u optimaal van dienst willen zijn. Wij kunnen bij u op locatie zowel binnen als buiten bakken; dit bepaalt u zelf. Als u wilt dat wij buiten komen bakken dan zal dit worden verzorgd in onze verkoopwagen die een lengte van vier meter heeft en in nostalgische kleuren is uitgevoerd. Binnen kunnen wij u van dienst zijn met onze verrijdbare verkoop unit. Deze is eigenlijk bedoeld voor kleinere partijen en aantallen. Dus als u wilt dat er nog lang word nagepraat over uw open dag, aarzel dan niet en neem eens contact op met ons. Laat u eens vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. U zult aangenaam verrast zijn wat wij u kunnen bieden.